Norrut.







Vi startade resan 6/5 mot första stoppet och även utställning, Iggesund. Som alltid när vi skall iväg så blir det aldrig åp utsatt tid utan det blev först vid 15-tiden som vi till slut kom iväg. Resan upp gick jättebra fast det blev lite sent. Det blev att packa upp i husvagn, fixa käk til alla tvåbenta och fyrbenta. Vi har denna gång inte Adelle med oss upp utan hon är kvar hemma hos min bror o sambo och har det bra.

På lördagen, utställningsdagen så träffadesn det en massa trevliga människor och andra prickar, Nette debuterade i championklassen och hon var lite i övervarn , hon sprang som ett skenande godståg men glad. Hon gjorde bra ifrån sig, bättre än väntat faktiskt, hon placerade sig som 3:a i championklassen med CK, inte illa. Ceasar skötte sig jättebra med en förstaplacering i unhundsklassen med CK. Blev jättenöjd över dagen. Vi åkte sen på eftermiddagen vidare upp mot Bergaforsens camping i Timrå, Theo skulle jobba lite i Sundsvall.
Barnen hade en lekplats precis brevid husvagnen, perfekt.







André har även fyllt 5 år och det firades med tårta och present.





Vädret har varit på topp med jättefina kvällar.





Vi har 11/5 åkt vidare upp till Umeå och övernattar här i två dagar, sen imorgon åker vi vidare mot Överkalix för utställning i helgen.

Bilder ifrån utställningen finns på min hemsida under album 2011 utställningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0