Måndag 7/3

Vart tar helgerna vägen? Ena stunden är det fredag med kyckling på bordet så i den andra är det måndag igen och man funderar på veckans matsedel, lördag och söndag ? Var var de dagarna? Jag jobbade i lördags, en förklaring och igår så kördes det lite kartonger och möbler på förvaring inför flytten. Vi hade fått låna min brors minibuss som han har till att kunna köra saker bort till hans hem i Mölnbo och förråden där som vi får låna så visst försvinner dagarna då. Sen min bror flyttade dit (innan branden dvs) så har vi mer eller mindre ockuperat hans förråd och använt de mer än han har. Snäll bror man har. Ja åter till Bussen, den packades och kördes bort till Mölnbo, packades ur för att sedan återlämnas tillbaka till min bror, om inte bilf-n fastnade i snön. Vi höll på i mer än en timma med att försöka få loss den, med den satte sig bara mer och mer och klockan blev sen och mörkret fall på så det var bara att ge upp tyvärr. André blev så ledsen över att det inte blev mer bilåkande i minibussen och sen var han rädd att någon skulle komma och ta bussen. Han fick det förklarat att nyckeln hade vi och sen att den satt fast så väldigt att man inte ta den där ifrån, då blev han på lite bättre humör.

Snart är våren här på riktigt, ljusare mornar och framförallt ljusare kvällar, som jag har längtat efter det. någor attnat som vi  här hemma längtar till att få hem är husvagnen, snart så bara drygt en månad kvar och sen i maj börjar den långa husvagnsturen.

 

Onsdag 2/3

Så härligt väder, man får riktiga vårkänslor idag. Har idag fått svar på Ceasars röngen och med glädjande besked kan jag meddela att har fina A-höfter. Det skall firas med en hembakad rulltårta idag, till mig. Det är jag väl värd efter denna nervösa väntan på svar, skämt o sido, det blir rulltårta så att det räcker till alla i familjen. Det är en stor lättnad så nu är det bara att tuta och köra med att ställa och försöka plocka cert och även cacib i Sverige och i resterande nordenländer och förhoppningsvis få flera championat på honom efter hans 2-års dag. Vi skall kämpa för det iallafall. 

 
Fina killen. Bild ifrån my dog1 där han tog sitt 2:a cert.

Själv har man gjort illa ryggen och nu skall läkartid bokas för det.  

1 Mars

Lite fler bilder ifrån helgen.






Jobbade hela dagen igår och fick även några produktgenomgångar med nya produkter som kommit ut på marknaden. Theo var hemma med hela gänget och det gick väldigt bra trots att Eleonora är så mammig av sig. Nu skall jag börja jobba lite lördagar med start redan på lördag, givetvis så är det en kampanjelördag så det blir mycket kunder i butiken, skoj.

Adelle har börjat löpa, bra för jag har väntat på det, hoppas att Nette också startar snart så har man det överstökat innan vi skall långtidsbo i husvagnen med massor av resor och utställningar. Håller på att titta över olika campingar som vi skall stanna på. Röstånga camping är en av dem, den campingen gillar vi för den är både barn och hundvänligt. Sist vi var d
där så var vädret bra, hoppas att det blir så i år med. Ser fram emot det.

RSS 2.0