Fredag 14/1

Nu så, har vi varit i Karlstad (vi åkte hela bunten, inkl hundar tidigt i morse) och hittat vår nästa husvagn, en Sävsjö Euroline 6.1 xl -95 boggieaxlad. Vagnen var ovanligt fräcsh för sin ålder och den kändes rätt när vi gick igenom den. Denna vagn är vinterisolerad och det var nytt förtält, gaslarm med den förrutom dess standarutrustning. vi lade till en ac, för vagnen kommer att nyttjas en hel del nu i år och som det har varit de senaste somrarna så har man önskat ac många gånger. Det vi skall göra är att få till en stycken våningsäng brevid dubbelbädden, en 70 bred kan vi bygga, sen har alla en egen säng, inkluderat hundarna som får nedersta slafen/golvplatsen. Firman som vi har köpt den ifrån var väldigt trevliga och tillmötesgående och sådant är viktigt som kund att känna, att man får hjälp och service.


utsidan


soffan var rätt skön att sitta i, rätt lutning på ryggen.


pentry


sovutrymmet, till höger kommer det en våningsäng sen, överbäddskåp finns ovanför dubbelbädden.

Denna vagn är lite större och har mera utrustning i sitt grundutförande än vår tidigare vagn, framförallt så får alla plats. Vagnen kommer att hämtas hem i slutet av mars och då kommer den att ha blivit genomgången, servad mm. Skönt att ha en helt genomgången vagn innan säsongen.

Barn och hundar har som alltid varit jätteduktiga när vi åker långt. En tur fram och tillbaka från Karlstad är ingen lek. Pauser är a och o, fika är viktigt och självklart film till barnen och tugg till hundarna så är man på g.
Imorgon blir det sovmorgon, hoppas jag.


Kommentarer
Postat av: Eva

Ser ju jättefin ut. Blir det många utställningar i sommar? Jag längtar så tills man får dra på semaester med husvagnen nu är det fullt med snö på den.

Ha er trevlig helg.

2011-01-15 @ 16:09:49
URL: http://prickhundar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0