19/2- Lördag

A bad hairday.



Skulle man tro. Beatrices hår ser ut så här VARJE dag trots mängder med balsam, balsamspray, borstning många gånger om dan. Håröm är hon dessutom också. Detta är våran Beabus, Theo gick och letade efter henne i huset och kunde inte hitta henne. Däremot så kunde han känna en bajsdoft varje gång han passerade hallen. Han hittade henne sen i lilla klädgarderoben (dörren stod öppen) högst uppe på skohyllan (galler på sparringskenor, så de sitter fast i väggen). Iallafall, där uppe satt hon i lugnan ro och gjore sitt i blöjan och kollade in skor. Hon tycker än så länge inte om att sitta på toaletten, fast o andra sidan så är den ISKALL så vem klandrar henne och sen är hon bara två år. Kissa på toaletten gör hon, när hon kommer ihåg det dvs.


Finns det inte plats, då gör man sig plats.



En favoritplats , här kan man sitta och titta ut på bilar och människor som passerar men en vila därimelan behövs också. Det är så uttröttande att hålla koll. Putsa fönstren gör man ofta just i hallen. Månda blöta nosar, kladdiga barnhänder och blöta tungor som försöker slicka upp barnens kladd. Så härligt ! Dags igen.

Lilla utforskaren fortsätter på sina vilda upptåg och skall utforska ALLT och lite till.



Hundarnas leksakslåda är en daglig favoritställe att utforska, massa roliga hund/barnsäkra saker finns att leka med.

Skulle hinna gå ut med hundarna i -16 grader på kvällen innan melodifetsivalen. Ovan trätopparna såg jag en vacker vy som bara var tvungen att förevigas.

 

På söndag blir det hårklipp på mig och kloklipp av hundar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka underbara kort på hundarna o barnen,det bästa är på mormors trollunge lilla bea.Puss o kram mamma.

2011-02-22 @ 19:11:24
Postat av: Michelle

Sicken fin bild på ceasar och trollet bea. :D

2011-02-23 @ 14:41:21
URL: http://miche.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0