17/2

Eleonora, lillsnuttan har hittat en skål. Skålen innehåller vatten, jättekul att plaska i. Lillsnutta kommer på att man kan välta skålen, det blir blött, mycket. Plaska lite till, sen provar man att krypa i det. Detta gör man tre gånger till på en dag, tyr att man har en plastmatta där. Dumma mig, glömma bort att ta upp hundarnas vattenskål ifrån köksgolvet när hon sitter med på golvet. Har man inte jobb så gör man sig jobb, helt enkelt.  Ja, Eleonora tyckte det var kul.

Beatrice, söta lilla Beabus, tycker att hundarna ser hungriga ut. Tar fram sin matstol till köksbänken. Bakom kaffebryggaren står en kartong hundkex, det vet hon. Beatrice brukar ta ett kex då och då för att knapra på. Gott? inte vet jag, hon äter dem men det gör hon även med leversnittsgodis också, ibland och torrfoder och hundchoklad och annat hon får för sig att prova. Beatrice har en allmän utdelning till hundarna som glatt väntar på nästa utkast med hundkex. Hundarna tycker Beatrice är bäst, speciellt när hon är i köket. En extra utdelning med mat bakom mammas rygg när hon lagar mat är inte ovanligt, helt plötsligt hör man ljudet av foder hällas ned i en metallskål. Det blir dock bara några kulor foder, hon får inte upp så mycket i koppen ur säcken, hade tidigare fodret i en plasttunna, men den har Ceasar lärt sig öppna trots tyngd på och tjuväter så nu står säcken i köket med ihopknycklad öppning för att kunna överbevakas. Annan inbrottsäker tunna skall införskaffas men det får bli efter flytten.

Kommer det mer kex snart?

André,min tåliga urgoa kille. Medans han väntade på sitt favoritprogram värsta bilförarna, så tog han en stund för sig själv och spelade spel i soffan utan sina systrar hängandes över honom, fast är man världens bästa storebror så står man ut med dem och deras lekar, ett tag. 
 
När man vill vara för sig själv en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0