Nu har vi flyttat tillbaka

Nu, äntligen har vi flyttat tillbaka till Norra Sorunda igen.

 Har dock inte hunnit eller orkat skriva här på ett tag, det har verkligen varit fullt upp med nedpackning, köra saker hit och dit osv. Uppackning och möblering sker för fullt samt uppmontering av hundgård. Många saker samtidigt. Barnen är jätteglada över att vara hemma igen och ävennhundarna. Som de har sptungit ute på tomten nu i dagarna.

Husvagnen har kommit hem och till påsken så skall våningsäng byggas, sen bär det upp mot norr i maj. Ser fram emot det jättemycket.

Skall även iväg på års/medlems/uppfödarmöte inom sds (svenska dakmatinersällskapet) nere i nässjö på lördag, blir att åka jättetidigt men det skall bli kul. Snar så är det den första utomhusutställningen för oss (nästa söndag). Bara ett cert kvar nu till Nette och vi skall kämpa järnet nästa söndag för att försöka ta det men skulle det inte gå hela vägen så har vi ett par till försök nu i maj. Vår utställningsplanering kommer nog att ändras lite för året, skulle vilja få in norge också, man kan ju alltid försöka sig på ett stort cert ifrån norge, skulle inte vara fel, men det gör att en del svenska utställningar får stå över, även danmark och finland skall med in i kartan i år. Har mer eller mindre nog bestämt en hane till Nette iför hennes nästa vårlöp dvs 2012, ute i god tid? jo det måste man vara så att man hinner kolla upp hanen med hälsa, mentalitet osv. Spännande kommer det bli iallafall.

Kommentarer
Postat av: Eva

Känns skönt va, längtar tills vi flyttar ner igen visserligen inte till vårt hus men tillbaka till civilisationen igen.

2011-04-11 @ 17:03:03
URL: http://prickhundar.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0