CHAMPIONAT!!

Igår 17/4 så bar det iväg mot Rocklunda Västerås i jakt mot Nettes championat.Beatrice och André var bortlämnade hos mormor och morfar redan på lördagseftermiddagen och Eleonora följde med oss. Upp 5 och iväg vid 7 med fullpckad bil, förrutom kameran. Den stod kvar innanför dörren hemma, synd men vad gör man. Mobilkamera fick användas istället, inte helt optimalt men det fick duga.

Utställningshallen låg bra till MEN golvet var snorhalt, bara 1/3 del var mattbelagt så man fick springa på tå så att man inte drog omkull vilket jag och Ceasar höll på att göra i bästa hanhundsklassen. Ceasar placerade sig som 2:a bästa hane med ytterliggare ett CERT. Hans tredje och han är bara 16 månader gammal, duktiga killen.


Nette hade bara ett cert kvar till championat, men jag blev lite skeptisk och lite nervös över golvet. Nette kan totalvägra att springa på sådana hala underlag om hon sätter det humöret tll och då går det inte att locka eller busa upp henne, vill hon inte så vill hon inte that´s it. Döm till min förvåning så var hon på väldigt gott humör trots en väldigt ekande hall, två kvinnliga domare som klände och kände, hon sprang på det hala golvet , dock lite försiktigt men jag är nöjd. Nette fick exellent med CK och slutade som 2:a bästa tik med ett sista CERT, CHAMPIONATET VAR VÅRT, ÄNTLIGEN!


Endast 25 månader gammal fick Nette sitt Chamiponat, 4 cert totalt hann hon få. Nu var det bara två tikar som gick vidare till bästa tikklassen så man skall vara riktigt nöjd över hennes prestation. Domaren var petig men trevlig och tillmötesgående. Om man säger så här, hon visste hur hon dömde/ville ha och tummade inte på det. På bästa hanhundssidan så var det bara fyra hanhundar med Exellent och CK. Summa och kardemumma, jag är superglad och supernöjd.

Har sovit som en sten in natt. Vi var alla så trötta igår kväll, barnen hade haft roligt hos mormor och morfar, Eleonora hade  haft det  bra utan att bli grinig, hon hade roligt med att gå runt utställningsringen (med att hålla i mina händer), man är lite öm och krokig i ryggen idag efter allt framåtböjda gåendet, huvudsaken att hon var nöjd, glad var hon också och charmade andra utställare med sitt leende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0