Å så var det måndag igen.

Helgen har varit fullbokad. På lördagen så åkte jag ned till Nässjö för att delta i års-medlem/uppfödarmötet. Upp 4.50, åkte 6, var nere 9.20. Det började 9.30 och det var ett intressant möte som jag defenitivt kommer att åka på fler gånger när det är dags. Hemgång 16.00 och var hemma 19.20. Lite trött var man men nöjd och glad över att jag åkte.

Söndagen blev det sovmorgon , 6.50 sen tyckte Eleonora och hundarna att det var dags att gå upp. Vi hade tänkt att vi skulle ha hunnit klart med sista urplockningen och städningen av huset i Nyköping, barnvakt till André och Beatrice hade ordnats, men hann vi klart? icke sa nicke. Det som är kvar att hämta är våra utomhussaker och agilitysaker osv. Det skall väl förhoppningsvis hämtas i veckan. Samtidigt håller man på hemma. Kan man klona sig i tre? En som tar barn, en som tar Nyköping och en som tar hemmet. Det hade varit super.

Vi har iallafall passat på att vara ute idag, pussla ihop den blivande hundgården, många sektioner att pussla ihop till en acceptabel yta, skall mäta sen hur stor den blev när sektionerna är ihopsatta, nu ligger hälften kvar på marken. Nette har visat färg och välkomnat grannarna på sitt vis. Hoppar över grinden som krassat ihop under vintern och skäller ut dem på dalmatiners vis, HÄR BOR JAG NU IGEN, SÅ DET SÅ!. Sen kom hon tillbaka. Populärt? nja, nu så var den grannen ute med sin nya hanhund, som tydligen skall vara hundilsk? Snarare matte som skrämmer upp sig och hund till det beteendet, synd. Nette gjorde inget, det brukar hon inte heller göra förrutom vakta med skall.

På söndag gäller det, utställning, kan det vara Nettes dag? Vi får se. 2 utav 3 barn skall lämnas hos mormor och morfar iallafall och bli bortskämta och få ha kul.


Home sweet home.


mat nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0