Onsdag 3/11

Nu är det inte länge kvar till första advent. På fredag åker vi ned till Hässleholm och hälsar på barnens farmor och farfar. I samma veva (på söndagen) så skall jag och Theo ta med Nette och Ceasar på utställning i växsjö. Vildingarna André och Beatrice får vara kvar hos farmor och farfar och bli bortskämda lite. Detta blir Ceasars debut i officiell juniorklass, nu börjar allvaret för honom. Har fått upp lite hull igen på honom efter hans mask. Han tappade så mycket vikt på väldigt kort tid, hela gänget nu sen en tid tillbaka avmaskade och glada igen.

Det är inte meningen att det skall gå så många dagar emellan skrivandet, men det bara blir så, speciellt när soffan är så skön att somna i på kvällarna. Har nu iallafall fått in plastmatta i köket och i groventren här hemma, så blir inte trägolvet så förstört av hundar och barn. Plastgolvet har redan fått bekänna färg och visat sitt syfte genom att barnen nästan jämt tappar ut sina glas med vatten eller mjölk på golvet vid måltiderna.
Har idag även anmält hundarna till stockholmsmässan nu i december. Jag håller på att se över en prel. utställningsschema för 2011. Det krävs en hel del planering när man är en sån stor familj, vilka de kan följa med på osv.

Vädret har varit sisådär de senaste dagarna så det har inte varit så mycket ute för barnen och inget hundgårdsbyggande heller, men vi har varit på öppna förskolan och lekt med andra barn. Det är alltid uppskattat. Vi har varit hundvakt också åt Trym ett par gånger, senast igår när min bror med tjej hittar en honda S2000 för ett bra pris, nere i malmö. Flyg ner och bila upp, då fick Trym vara här och sova över. Det fungerar väldigt bra mellan alla hundarna, Ceasar är så bra med äldre hundar, han har aldrig (än) stuckit upp mot någon annan hane, inte ens när Nette har löpt. Hoppas att det håller i sig så, min stora äppelälskande lufs, det är vad han är. Kan nästan jämföra honom med Baloo i djungelboken. Han har också dille på äpplen, bakade en kanelkaka med äpplen i idag och han satt och väntade på smakbit hela tiden av Beatrice som åt kvarvarande äppelbitar när kakan var i ugnen. Beatrice gav upp tillslut och delade med sig till en glad Ceasar. Ligger det det ett halvätet äpple på bordet efter barnen, så blir det inte långvarit där för det har Ceasar tagit och glupskar i sig, gäller även banan, morot och givetvis en hundfavorit bland alla här- begagnade blöjor. Det har tuggats sönder en hel del blöjor i veckan, speciellt när fyra hundar var själva hemma när vi var på öppna förskolan och jag hade givetvis glömt blöjpåsen vid dörren. Jag får skylla mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0