Måndag 17/5

Nu har vi varit hemma och stadgat oss ett par dagar. André och Beatrice välkomnade Eleonora glatt. Beatrice vill ge napp till Eleonora när hon hör henne skrika, hon behöver tröst tycker Bea. André är en duktig storebror och vet vems blöja som tillhör vem. Vi var iväg idag för pku-test, hörseltest och en sista läkarkontroll av Eleonora idag, hon passerade kontrollerna med mycket väl godkänt.

Vi var även ute hela familjen på en liten minipromenad efter middagen, André och Beatrice åkte Andrés "superbil", en liten eldriven bil som de än så länge kan åka två i. Det skall börjas i tid det här med bilkörning. Visst det var lite nybörjarstrul med hanteringen med alla på en gång, dessutom var hundarna så spralliga och skulle leka med varandra i kopplerna. Till slut fick vi rätt på det. Min man tog Adelle och Trym, jag tog Nette och barnvagn. André och Beatrice var för söta när de satt och åkte i bilen, synd att jag glömde kameran.

Imorgon vankas det städning mm för på lördag så skall vi ha barnkalas, det blev ett litet senare barnkalas för André för vi vågade inte ha det tidigare om bebis skulle komma då. André blir glad ändå över kalaset, fast det blev lite senare än tänkt från början.


Kommentarer
Postat av: Anette

GRATTIS till nya "valpen" ;)

2010-05-20 @ 15:11:41
URL: http://www.123minsida.se/ivrigaizor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0