Söndag 6/6 Nationaldagen

Oj vad dagarna går fort. Det var en vecka sen det blev något skrivet sen sist, inte bra. Det har varit helt galet i veckan. Min man kom hem ifrån Italien så det blev lite barnmys med ett par väldigt glada barn på Söndagen när de vaknade, sen började det med städa städa och åter städa,börjat rensa ut skitsaker som man inte behöver, vi fick besök av mäklaren i onsdags för en värdering av huset och så. Det gick bra, lite saker kvar att göra såsom utvändig målning av huset, invändig målning där Beatrice har målat ut sina konstnärliga bilder och autografer. Dessutom har vi varit på bvc med Eleonora,hjälpt min bror att flytta, börjat städa ur husvagnen för nästa helgs utställningstripp som denna gång går till Avesta. Kastat skräp mm hos återvinningscentralen. Letat fram alla utställningsprylar som behövdes till dagens utställlning som var i Norrköping. På kvällarna när man har mata Eleonora har man somnat till på soffan och vaknat med världens nackspärr för att man har somnat i en väldig konstig ställning med huvudet och dregel i munngipan. Veckan har gått åt och vi har haft fullt upp.s

Vi åkte igår lördag ned till Norrköping, stannade först hos min bror för att avlämna Adelle och Trym där över natten. Vi hade bokad en hotellnatt till oss, så slapp vi all stress nu på morgonen, när man åker hela familjen så tar det extratid och att behöva dra upp alla barnen vid fyratiden är inte roligt, istället blev det en natt på hotell för oss. Det var spännande tyckte barnen och lugnare för oss. Det var mycket fint väder idag och det var skön temperatur. Efter lite installationsbök vid utställningsplatsen så var alla nöjda ett tag. Barnen fick sin muta som bestod av tetradricka, klubba och Beatrice hittade även gårdagens chipspåse ifrån myset på hotellet som var gömt i väskan, så den fick de äta ur resterna som var kvar. Lite film blev det också för dem i en liten portabel dvdspelare, perfekt. André satt även och spelade på sitt spel en stund. När han inte gjorde det så sprang han runt ett par soptunnor på rastningsfältet brevid och hade tävling för sig själv. Även idag blev det en lyckad utställningsdag. 1pris och 1 plats i juniorklass med CK. Sen placerade sig Nette som tredje bästa tik. Inte illa för junioren. Hennes kritik var bra: Feminin juniortik med mkt bra huvud, utmärkt hals och framställ, bra förbröst. Välkroppad för åldern med goda vinklar. Bra benstomme och tassar. Rör sig väl för åldern.

Bajsfest blev det också hos barnen. Eleonora bajsade som en raket där bak så det gick igenom kläderna. Bea lade en sån tyngd i blöjan så att den höll på att glida av, luktade rejält om den också. Eleonoras blöjor fick jag med till utställningen ifrån resväskan men Beas blev kvar. Äsch, vad gör det, rumpan bar under klänningen ett tag tills vi kom tillbaka till bilen där väskan var, det var inte direkt kallt idag. På vägen hem så stannade vi ett tag hos min bror och hans tjej, som gjorde en supergod grillning till middag idag, den tackar vi för. De ville även ha kvar Trym ett par dagar för att se hur det fungerar med bara honom och Cobra bara själva tillsammans utan Adelle och Nette.
Hemma nu på kvällen så har min man letat efter sin arbetstelefon som har varit borta sedan i tisdags, den hittades till slut inne i skåpet i bokhyllan. Måste tyvärr erkänna att jag var den skyldige till detta, inte med flit dock. Av misstag (jo faktiskt så var det av misstag) så har jag städat bort den med ett par kart- och campingböcker som har legat framme för planering av sommarturen, min man har sen lagd telefonen på dem och det hade inte jag sett. Ja den återfanns ju hel iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0