Onsdag 30/6

Varmt varmt varmt. Man skall inte klaga nu när solen är här. Vi hade än så länge inte provat att montera upp resetältet/förtältet till husvagnen, det gjorde vi idag. Det var inte så krångligt att montera upp det , det var faktiskt enkelt, det som gjorde det lite extra svårt idag var för det första en väldig blåsig dag idag, för det andra så var det första gången vi tog fram tältet. Det kommer att underlätta vårt resande rätt så mycket med det extra utrymmet som blir med tältet. Självklart skulle alla vara med och hjälpa till såsom barn och hundar, det hjälpte inte så mycket, André och Beatrice beslöt sig då för att leka lite inne i husvagnen då istället, Eleonora sov i vagnen och hundarna utvisades ifrån tältområdet. Blev faktiskt nöjd över tältvalet som vi gjorde.

Det blev klart med bilhandlaren om bilbyte idag, så imorgon bitti skall vi åka till uppsala och hämta hem en röd
V70 2.4D årsmodell 07. Det har varit lite turer med reanulten, så bilhandlaren har faktiskt trots alla problem som har varit, väldigt tillmötesgående och faktiskt löst detta byte utan bråk. Där har upplands motor skött sig bra. Har nu också beställt dragkrok till bilen som min bror snällt hjälper oss att montera dit. Så himla bra, nu kommer vi att ha en bra dragbil och familjebil, hoppas jag iallafall.

Beatrice är rolig hon. Idag hittade hon i Andrés byrålåda en tomtemössa. hon kom glatt fram med den och jag tackar för den och tar den. Hon blir arg, väldigt arg, hon får tillbaka den och det vidar sig att hon vill ha den på sig och försöker sätta den på huvudet. jag hjälper henne med denna tomtemössa och hon blir glad. Sen gick hon med den på huvudet i stort sett hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Då vet ni vem som kommer vara tomte iår ;)

2010-07-01 @ 01:55:43
URL: http://miche.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0