Söndag 25/7

Tog en prommis med Nette och Ceasar ute i skogen idag. Ceasar såg ut som Bambi på hal is när han skulle kliva över trädstockarna, det såg för roligt ut, det dröjer inte länge för han kommer att härja runt som kungen i vår skog. Nette visade honom alla tänkbara springställen, hon skulle även visa kärret, tji fick hon för den var uttorkad så inget kärrbad idag inte. Däremot så sprang de in i ett buskage och när de kom ut så hörde jag hur det surrade, ett getingbo. Ceasar fick en isken geting på låret som satt och stack, den tog jag död på, annars så klarade de sig fint utan andra ilskna getingar efter sig. Det märks ingeting av stinget och han har ingen svullnad eller nåt. Undrar om getingen ens hann sticka?

Det regnade rätt ordenkligt igår kväll och under natten. Jag försökte få ut hundarna för att nattkissa men det var ingen som ville ut, fick efter en hel del lockande ut Ceasar och han kissade så fort han kunde och ville fort in igen.
Dagen har annars bestått av en del städande, svärföräldrarna kommer på besök på tisdag och skall vara här fram tills på söndag. På lördagen fyller nämnigen Beatrice 2år och hon skall firas. Tiden går så fort. Det ser man bara på Eleonora hur fort de växer. Det var inte länge sedan hon kom och nu ser man hur hon ler emot en och börjar bli nyfiken på sin omvärld.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0