Onsdag 7/7

Avfärd idag mot norrland. Vi hade som plan att komma iväg tidigt, men efter lite beräknande till dagsetappen på ca 50 mil, så beslöt vi att ta det lungt och packa och kontrollera allt i lugn och ro. Innan avresan så åt vi lunch hemma så skulle barnen hålla sig bättre på resan. Avfärden gick vid tvåtiden och vi hade som övernattningsmål på Bölesjöns rastplats. det måste se rätt underligt ut för folk har faktiskt tittat på vårat ekipage vid toasoppen, det är väl inget fel med två vuxna , tre barn och två hundar i en v70 med en Adria 502 på släp, eller? Eller är det synen av just två dalmatiner samtidigt som höjer på ögonbrynen? Iallafall så har resan än så länge gått väldigt bra, över förväntan faktiskt. Barnen har varit så duktiga, det är tur att de är så bilvana som de är. 


Bilder på resan kommer att läggas upp under albumet på hemsidan under resans gång, de första bilderna kommer att förhoppingsvis att läggas upp torsdag kväll.

Väl framme på Bölesjöns rastplats för övernattning vid tiotiden på kvällen så blev det lite väl sen kvällsmat som betstod av ravioli på burk. Det var ett par andra frinattscampare och några lastbilar där också. Bölesjöns rastplats är väldigt fin med fräch lekplast som barnen glatt lekte på, väl värd att stanna på. Det här med fricamping har fungerat bra, gasoldriften har fungerat som det skall, både till spis och kyl, värmen har inte behövts. Beartice och André har delat bädd och det fungerar jättebra, underslafen delas av Adelle och Nette, Eleonora har sovit mellan mig och Theo. Skulle nu Beatrice inte vilja sova med André så har vi mittdinetten som den femte bädden.

Torsdagens resa har vi som mål att övernatta vid Byske rastplats, ca 40-milsetapp, vi stressar inte och pausar med gänget när det behövs. Det är faktiskt så skönt att inte behöva stressa med tiden och hinna till olika campingplaster innan deras incheckning stängs. Bra att vi tog modet till fricamping iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0