Lördag 17/7


Dagarna har gått fort och varit fartfyllda. I Onsdags var vi lekparken med barnen och tog även en tur runt i Piteå, hundarna badade och Adelle har hittad en ny förtjusning, simning.

 

I Torsdags så var vi på stranden och badade. Det var lite kallt i början men sen så var det skönt i vattnet. Beatrice tyckte det var mycket intressantare att vara på stranden och leka i sanden när André och Theo badade,hon provade men tyckte det var för kallt. Även idag fick hundarna bada, tur att jag denna gång hade baddräkten på, då kunde Adelle simma runt lite. Nette stod med vattnet till magen och inväntade Adelle, sen blev det bus, bara inte buset gick till simning, då stod Nette still igen och inväntade Adelle..


Igår så var det lite sämre väder så då tog vi en tur till Haparanda. Där så tog vi bl a ett besök i den största godisaffär som jag sett. Det blev lite godishandlande självklart.

 Idag så var det lite inhandlingsdags av mat igen och sen så  gick vi ned till ett ställe som heter skeppet som innehåller bl a lekland, det var idag en barnshow med draken Nimbus och det var uppskattat, efter det blev det lite lekpark innan middagsdags. Imorgon så är det utställning igen så Nette fick sig en dusch idag. Har införskaffat en liten campingdusch ifrån biltema för sådana här tillfällen, när det inte går att duscha hund/ar i vanlig dusch, Nette uppskattade den inte lika mycket som jag gjorde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0