Fredag 30/7

Imorgon fyller BEA-BUS 2 ÅR. Tiden går så fort. Svärföräldrarna är på besök, de kom i Tisdags så det har varit fullt upp här. Även de har en liten hund och det har gått jättebra med gänget. Adelle har snart avslutat sitt löp, sköntatt det är över snart för henne för hon är så bitchig mot de andra, sur och grinig hela tiden när hon löper. Jag har varit på promenader med alla tre hundarna och Ceasar fungerar så bra, han är så go, som en nallebjörn som man bara vill krama hela tiden. Ceasar fick ju ett getingstick på skinkan i måndags och igår fick Nette ett stick över nosen, hon var lite svullen ett tag men annars igen annat konstigt,idag var svullnaden borta, hemmavid så ser svärfar att Beatrice får ett stick hemma av en geting på tummen, hon var ledsen ett tag och hon fick lite kortisonsalva på tummen, idag syntes ingeting.. Jag har aldrig varit med om så mycket getinstick på en sommar.

Det har inte hunnit bli något blåbärsplockande än, igår regnade det så mycket och idag har vi varit på Tom Tits experimenter med barnen. De hade väldigt skoj och ville inte hem, de slocknade rätt så fort i bilen på vägen hem. 

Vi har bestämt oss för att hyra ett hus  ett tag nu efter att vi har sålt vårat, då hinner vi hitta vårat "drömhus"utan att vara stressade av att inte hitta någon bra bostad. Vi har satt ut en annons att vi söker ett hus, vi får sen svar ifrån några stycken b la ifrån ett par som har ett hus till uthyrning i Nyköping.  Vi fick sen bilder på huset och såg då att det var det hus som vi var spekulanter på att köpa men sen avvaktat med i och med att vi inte har hunnit sälja vårat hus än. Ödet kanske? Är det huset ämnat för oss tro? Det kändes lite som så faktiskt. nästa vecka skall vi träffa ägarna till huset så får vi se om vi kommer överens. Ett annat bra hus som vi skall titta på ligger strax innan E-tuna som också verkar bra. Vi får se hur det blir. Vi har iallafall visning om ca tre veckor nu på vårat hus. Hoppas att det blir sålt fort

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0