Söndag 24/1

Nette har börjat löpa. hon började löpa under natten till lördagen, vilken dålig tajming , Sara skulle ju låna henne till sin kurs. Jag upptäckte det på lördagsmorgonen precis innan jag skulle släppa ut Adelle och Nette på morgonkissen, Adelle sprang runt och luktade Nette i rumpan så jag tog lite papper och torkande henne för att se om det var något på g och de var det. Det var bara att meddela Sara vad som hänt och beklaga. Hon kunde ha väntat iallafall 1 dag till. Det positiva med att hon har börjat löpa nu är att både Adelle (som nu är i höglöp) och Nette nu löper samtidigt. det underlättar faktiskt en hel del. Tjejerna på ena sidan av huset och Trym på andra sidan, galler emellan. Nu låter det som om de är bortvisade helt och hållet , men så är det inte. Vi har öppen planlösning på huset , vilket gör att alla är med mer eller mindre hela tiden. Gick på promenad i två omgpngar idag, tjejerna i första omgången och sedan Trym. Det var skönt väder idag för promenad. Efter lunch skulle vi alla åka och handla och så hade jag velat titta på lite olika bilar, för att kunna veta vilken storlek och modell vi ska satsa på nu när vi snart skall byta bil, men barnen är sjuka. Beatrice har nu fått feber och hosta precis som André, få se vem som måste vara hemma imorgon med dem, det är inte bestämt än.

Nåja, jag åkte iväg själv för att handla lite mat och hundmat, så slipper jag göra det senare i veckan med båda barnen med. Trym fick följa med och följde även med in i djuraffären. Det gick förvånandsvärt bra fast han var lite osäker av sig. Det var andra hundar därinne och Trym skällde inte mot dem. Han nosade och hälsade på egna initsiativ, så det blir flera turer dit med honom. Jag har inte tyvärr socialtränat honom så mycket i stadsmiljö så det är  ganska nytt för honom. På landet däremot är han kung, tror han. Trym har alltid lyckats att vara skadad på ett eller annat sätt, så att det har inte kunnat bli så mycket av den biten för honom. Men nu blir det bättring på det. Han tyckte nog att det var skönt att få komma hemifrån ett tag och få hela bakutrymmet för sig självi bilen, en del godis blev det för honom också från butikens anställda vid kassadisken när han ställde sig upp för att se vad de gjorde med grisöronen som jag köpte.

Åke, kaninen fick vara med ute i soffan en stund med oss idag, med Trym i vardagsrummet också. Det gick bra, inget uppäten kanin från Tryms sida, men mycket luktande och buffningar var det. Åke är en cool kanin som är van vid hundarna så han brydde sig inte om det. Hade det varit Nette som stått vid en utsläppt Åke så hade det varit kaninjakt runt i hela huset, men hon och Adelle fick stå och titta på från andra sidan gallret.


Kommentarer
Postat av: Sara

Det gick bra ändå! Kotten var så klart jobbigare än jobbigast, men försökte göra rätt. Han sov till och med då och då bland alla de andra 17 hundarna :) Sen hittade han en labbe-tik i Nettes ålder som troligtvis börjar löpa snart hon också. Han var väldigt på och hon fattade ingenting ;)



Vi får träffas och träna snart när allt löp för dina tjejer lagt sig.



Kram Sara

Kram Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0