Onsdag 3/2

Vi höll på att försova oss idag, jag och barnen. Även fast vi var lediga idag så hade vi en tid hos barnmorskan att passa. Det var inget höjdarväder att ge sig iväg idag, det blåste och snöade, mest irriterande var den piskande blåsten. Vi kom fram i tid, det gjorde vi inte sist och sen var det att ställa sig på vågen, huu undrar vad den visar idag, man har känt sig som en spärrballong i dagarna. Vågen visade 64.7 så det var inte så farligt iallafall, men det är 15 veckor kvar så kanske 8 kg till får man räkna med. Barnen var mycket snälla idag när vi åkte iväg till mvc. André tyckte att bebisens hjärtljud lät som ett tåg, ja kanske det, har inte tänkt på det förut, barns fantasi är bara för härlig.

Nette är i full höglöp och Trym är pilskare än någonsin, han även försöker sig på katten som absolut inte vill vara med. Stackars Soja. Adelle är mer eller mindre över med sitt löp. Trym, han svansar omkring, vardagsrum-kök-vardagsrum-kök, tjejerna är för tillfället i hallen. Varje gång Trym gick eller sprang förbi vardagsrumsbordet så viftades hans svans in i dotterns lilla piano, pling-pling. Det är lite synd om killen, så nära löptikar men ändå så långt borta. 

Kommentarer
Postat av: Maria & Amy

Hade så gärna velat vara med i Uppsala den 7/3. Men då är det final på jobbet. Jobbar åt Vasaloppet och 7/3 är det datumet sista loppet går efter en och en halv veckas hårt jobb. De verkar duktiga på att ordna saker där så jag hoppas det blir fler roliga aktiviteter. Tänker anmäla Amy till Iggesund. Kommer ni? eller är det mitt i nedkomst?

2010-02-03 @ 22:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0