Tisdag 14/12

Det blev en tidig morgon för Theo, han skulle med morgonflyget upp till Norrland. Givetvis så vaknar barnen när han åker, strax efter kl 6. Välling till barnen, utsläpp av hundar som står med benen i kors och koka tevatten till mig och sen gå ut för att hämta morgontidningen.

Det var det en riktigt bajsdag idag. Det började med blöjbyte på Eleonora som hade bajsat. Blöjan lades i en hundbajspåse och sen i soppåsen som skulle ut i soporna strax efter. André kommer ut i köket och säger att Beatrice rasat ned garderoben varav jag sätter ned soppåsen på golvet och Eleonora i gåstolen och rusar upp till hennes rum. Som tur var så hade hon "bara"ramlat ned ifrån hennes byrå och det var ingen fara med henne, hon blev mest rädd. Beatrice klättrar på allt. Jag går ned och skall hämta posten, tar på Ceasar kopplet så att han kan följa med ut och kissa samtidigt. Går ut i köket och känner en massa bajsdoft. ÅNEJ, SHIT, SOPPÅSEN!! Japp uppsliten soppåse, sopor över hela golvet och södertuggade blöjor. Detta på bara 2 minuter, max. Tog upp allt, men det luktade fortfarande skit. Vände mig om mot hundarnas sovplats och ser, mera bajsblöja, plocka upp, ta av överdraget till hundarnas madrass och in i tvättmaskinen. Ceasar står och tittar på mig- när går vi ut matte? Nette och Adelle, bovarna i dramat hade passat på att smita iväg för att låtsas som ingeting hade hänt. att André som är lite känslig mot lukter kom ut i köket och vände på klacken direkt tillbaka in mot vardagsrummet och shrekfilmen de tittade på. Eleonora lades ned i babygymmet och lekte medans jag gick ut till postlådan och tillbaka. Kommer in och känner åter bajslukt, fast denna gång i vardagsrummet André går ut och säger -det luktar. Beatrice tur för böjbyte. Blöjan slängdes direkt ute i soptunnan.

Lite lunch och sen iväg för att handla välling till Eleonora som var slut och bröd. Barnen skötte sig fint, men bajsdoft förföljde oss i affären. Eleonora hade lite fanfarer i blöjan som luktade. Beatrice tyckte de lät jätteroligt så vid varje prrruuuttt lillasyster gav ifrån sig skrattade Bea. Hemma igen så blev det mellis. Åter igen en massa fanfarer ifrån Eleonara och denna gång var det inga torra fanfarer. De visade sig att vara på riktigt denna gång och inte bara i blöjan utan ända upp på ryggen, hej å hå. Avklädning,blöjbyte och tvättning. André försvinner efter mellis upp på ovanvåningen för att leka. Jag var i vardagsrummet och laddade med mer ved i kakelugnen så hör jag André ropandes- FÄÄÄÄRDIIIG. Jaha nästa. Går upp och assisterar André. Kommer ned och finner Adelle slita sönder en blöja, igen. va f-n hittade hon den?  Jo  André hade tagit av sig sin nattblöja på toaletten på ovanvåningen som då Adelle upptäckte när han gick på toan där uppe och snabb som en vessla snodde hon den. Mera blöja at plocka upp. Vid rastningen idag s¨smet Nette ifrån tomten ut på åkern och kamoflerade sig i snön. Barn och restterande hundar var kvar och när nette kom tillbaka så tuggade hon på frusen skit, vildsvinsskit, gulligt Nette, bläää. In igen med gänget. Doft ifrån Eleonora när man knäppte upp overallen. Japp ny blöjbyte. Går ut till groventren för att hämta ny hundbajspåse när jag påkommer Ceasar med att käka ifrån kattlådan, gissa? Jajamänsan skit.Å vad mysig du är nu Ceasar, oj se vad har du på nosen vad kan det vara? kattsand! Om jag vill pussas? nej skulle inte tro det! 

Ja nu när inte ungarna ger ifrån sig fler fanfarer så är det nu istället hundarna som står för dem. Luktfria? Nä tyvärr, då skulle det vara för bra för att vara sant.

Kommentarer
Postat av: mamma

Idag var det mycket skitsnack haha,skämt o sido,vad jag tycker du är duktig som orkar med barnen o hundarna och tvättande mm utan att beklaga dig,du är en underbar mamma.

2010-12-15 @ 15:11:59
Postat av: Eva

Vilken skitdag du har haft. Det är fullt upp förtår jag.

Hoppas att de hinne skotta vägarna här de är lite eller väldigt slappa att skotta så vi kan åka till Stockholm.

kör försiktigt så ses vi där.

2010-12-16 @ 13:10:11
URL: http://prickhundar.blogg.se/
Postat av: Theo

Spännande dag du hade i tisdags. Vi ses snart. Puss på dig

2010-12-16 @ 21:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0