Fredag 6/8

Lite städa, lite röja och lite rensning. Det är vad som har hänt idag. Det är mycket förberedelser inför husvisningen som är om två veckor. Därimellan så skall vi på utställning i Askersund, min man börjar också ett nytt arbete och måste vara borta ett par dagar innan visningen, vi skall även på utställning under visningshelgen. Man skall aldrig ha tråkigt. Att det blev visning just den 22 augusti är för att det är en av de bättre helgerna att ha visning på och vi vill bli av med huset fortast möjliga. Imorgon skall vi iväg till Vagnhärad för att titta på ett hus som är till uthyrning.

Jag vet inte vad det är med våra hundar och kartongpapp. Är det inte Nette som snott dassrullen och massakerar den så ligger Ceasar och tuggar upp hörnorna på lite kartonger som jag har fått av brorsan till flytten. Även Ceasar tycker om dassrullar så man får gömma dem för hundarna, ja även ifrån Beatrice när hon badar. Hon tar dassrullen ned i baded och låter pappret lösa upp sig och när själva rullen är fri ifrån papper så sitter hon och tuggar på den.

Annars rullar allt på som det skall, Eleonora börjar att upptäcka mer av sin omgivning och försöker emellanåt att vända på sig. Hon äter och växer, snart har kon kommit ikapp sin storasyster till vikten. 

Igår tog vi en vända ut till min bror och hans tjej för lite fika och för att hämta upp vår släpvagn som nu behövs till allt "skit" som man samlar på sig genom åren. Man rensar på kattvinden och upptäcker något som man saknat- aha var det här den var- typ så har det låtit idag. André har nu börjat förstå att vi skall flytta och har lite splittrade känslor, men han ser ifram emot ett annat hus och nya kompisar på ett nytt dagis. Beatrice har inte förstått det än. Hon har varit feberfri idag och back in buisness med sitt bus.


Vacker kvällsbild! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0