Fredag 23/4

Min man hade tagit en ledig dag idag, meningen var att vi skulle få golvet färdiglagt i Andre´s rum. Innan dess så så skulle vi "bara" införskaffa en släpkärra som vi har saknat i flera år. Vi åkte iväg i tid tyckte vi men det tog hela dagen. För när vi ändå var i kungens kurva så passade vi på att kila in lite snabbt på ikea för att kompletera lite ramar och nya plastglas till ungarna. Just för tillfället så har Beatrice fått dille på att slänga sina glas i golvet så annat än plast fungerar inte. Det har redan gått åt en del glas redan som hon har fått tag i och förstört. Färglada plastglas fungerar jättebra och de får välja färg varje gång och då blir det så mycket roligare vid bordet. 
Ja tiden rann iväg och det blev bråttom att hämta barnen hos dagmamman. När vi kom hem så kom min bror och hans tjej Micha förbi och berättade om sin resa till Paris. Helt plötsligt var klockan så mycket att det var dags att laga middag. Sedan var det dags för kvällspromenaden med hundarna, så det har inte blivit någon golvläggning alls idag, men nu till helgen måste det bli klart. 

Tranor var ute på ängen nu på kvällen, Nette tyckte att hon skulle ha transtek imorgon ,men att försöka springa ifatt de där stora högtjutande fåglarna, det fick hon ge upp ganska så snart, de var ganska så långt borta och ännu längre bort kom de när de flög vidare. 

Ingen bebis än, tyvärr. Men nu är min bror hemma så det löser sig lite lättare med eventuell barnpassning om det behövs.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0